15.1.07

Ny SosuBlog

Jeg har tidligere skrevet om at en elev havde dannet en Gruppe for sosuelever, hvis formål var at dele viden og erfaringer. Den samme elev har nu lavet en blog hvor de fleste af guldkornene fra Gruppen ligger, men også en helt masse andre nyttige inforamtioner til brug for undervisere og især eleverne. Så mine damer og herrer, nu er det op til jer at læse, kommentere de informationer han poster der.

Klaus Alexander Seistrups blog hedder Sosulinks

4.1.07

Gammel Dansk

Igennem de to ganske gode blogs: Internetsøgning og Biblog har jeg fundet denne gode litteraturside , der rummer gamle danske tekster online.
Stedet kan med fordel bruges af elever og lærere i forbindelse med danskundervisning eller ligende. Jeg synes der er et brugbart udvalg af H.C. Andersen og Brødrene Grimm, men der ligger et hav af andre forfattere og biblioteket vokser løbende. Ifølge Erik Høy fra Biblog og Internetsøgning er Redaktøren Steffen Estrup yderst kvilitesbevidst, dvs. ingen halvfærdige tekster, ingen faksimilier m.m.. Biblioteket benytter sig også af RSS, så man løbende kan få tilsendt opdateringer og har tilknyttet en blog. For en mere udførlig gennemgang læs her