25.10.06

Sosu-assistent med flere talenterBo Zöllner har i flere år haft sans for at skrive lyrik, men det var først da hans lærer og medstuderende på Brøndbyskolen blev ved med at opfordre ham til det, at han efterfulgte drømmen. Det kan vi andre nu drage stor glæde af. Digtsamlingen "Livets Døre" tager udgangspunkt i jeg'et i forskellige sammenhænge og handler om alle de ting der passerer i forbifarten i vores travle hverdag. Bogen handler i høj grad oå om Bo's oplevelser som assistent både i skole og i forhold til arbejdet med demente og sindslidende. Jeg har ikke selv læst digtsamlingen, og kan derfor ikke anmelde den. Find Due Larsen fra Roskilde Dagblad skriver:


Med en dugfrisk digtsamling i hånden er en mangeårig drøm gået i opfyldelse for 34-årige Bo Zöllner fra Taastrup. Den hedder "Livets døre", og inspirationen har han hentet fra sit arbejde som social- og sundhedsassistent med psykisk syge og demente - mennesker, som han mener vi bør åbne døren til.
Høje-Taastrup - 2. sektion side 7


Med denne udgivelse har Bo Zöllner fået blod på tanden - lige nu arbejder han på flere nye bøger. Blandt andet en udgivelse på engelsk. Jeg ønsker herfra held og lykke med arbejdet.

Hvis du vil købe bogen kan den bestilles på saxo
eller på hans egen hjemmeside (her kan man også finde smagsprøver på Bo's skriverier

0 Kommentarer:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home