30.10.07

ØF-for en lovende fremtid!

"Sosu-assistenter vil hellere arbejde i svinestalden".
Det kan man i dag læse på DR's hjemmeside. Svineproducenterne har gode erfaringer med at ansætte tidligere social- og sundhedsassistenter. Selv siger de, at arbejdet i staldene er mindre stressende i end arbejdet i sundhedssektoren.
Det giver jo en noget at tænke over!

29.10.07

De uskrevne regler

Kender du de uskrevne regler på din arbejdsplads? Det er ikke så nemt at gennemskue hvilke regler der er på de danske arbejdspladser og det kan være et problem for indvandrere
Mehmet Yüksekkaya, der er kurder, men har boet i Danmark i 23 år, udgiver i morgen bogen "Uskrevne regler på det danske arbejdsmarked".
Selv om bogen henvender sig til indvandrere, kan alle have glæde af at tænke over, hvor meget man tager for givet i omgangen med hinanden på arbejdspladsen.
Her kan du læse om nogle af de uskrevne regler det drejer sig om.

8.10.07

Demonstrationer

Tirsdag den 2. oktober gik over 100.000 tusinde danskere - offentlige og privat ansatte, gamle og unge, til demonstration mod regeringens politik. "Flere hænder og mere i løn" var en at de store slogans. Ikke minst Social-og sundhedspersonale havde grund til at bakke op om den parole. Her kan du få et lille inblik i stemningen ved demonstrationen i København.