13.2.07

BlogTjek

Sidste chance for at deltage i brugerundersøgelsen er den 19. marts - det vil være en kæmpe stor hjælp. Der er allerede givet 5000 svar fordelt på 450 blogs - det tager kun 1 minut - på forhånd tak


Da jeg sidste år deltog i den spændende konference om blogs, blev der nedsat en arbejdsgruppe der skullle undersøge hvem der læser blogs og hvorfor. Resultet er blevet en meget kort brugerundersøgelse. Så på meget kort tid kan du hjælpe os bloggere rigtig meget ved at udfylde spørgeskemaet (der tager kun 1. minut). Jeg vil senere offentliggøre resultatet her på siden.

Gå til spørgeskema

På forhånd tusinde tak for hjælpen


Læs mere om undersøgelsen her - og du kan også tilmelde din egen blog på samme side

Etiketter: , ,

6.2.07

Dit hjem - min arbejdsplads

Forstil dig at der kommer et fremmed menneske ind i dit hjem, og vil have, at din kære seng, som du har tilbragt et halvt liv i, skal fjernes til fordel for en aldeles grim en af slagsen.
Omvendt, forestil dig hvordan det er, dagligt at skulle løfte en borger fra en seng eller en stol, der er alt for lav, med chance for at pådrage sig en rygskade.
Dette dilemma har FOA og Branchearbejdsmiljørådet taget op i dilemmaspillet "Dithjemmitarbejde".
Her kan du indhente inspiration til, hvordan du løser problemerne i samarbejde med borgeren.

1.2.07

86.939 besøgende kan ikke tage fejl

Så mange besøgte i ugen lige før Jul bibliotek.dk. Og det er et link der er værd at gæste.
Hvis din skoles bibliotek ikke har de bøger hjemme du søger, har du mulighed for at søge på Bibliotek. dk. Her er registreret alle de materialer der udkommer i Danmark.
Det gælder både bøger, cd'er, artikler, videoer osv. Du kan bestille alt det du ønsker med et klik hjemmefra. Bagefter kan du hente det ønskede materiale på dit lokale bibliotek. Blot skal du huske at få en pinkode til bibliotekt.
Har du ikke tid vente på bøgerne kan du søge på "netdokumenter" og se om der findes materialer om det emne du søger på.
God arbejdslyst.